2-1  35 min Eirik
3-1 60 min Daniel
4-1 70 min  Ørjan
5-1 80 min Marius

Årets siste kamp i flomlys og flotte forhold på Viggo stadion. Motstandar var Nordre Fjell 2, eit lag vi slo 3-1 i bortekampen i juni. Ei spennande startoppstilling frå trenar duoen Lygren/Olsen, og i starten slite Viggo litt med å få spelet til å flyte. Etter kvart tar vi over mesteparten av spelet og vi kjem til fleire store sjansar, men maktar ikkje å få ballen i mål. Nordre Fjell er ikkje ufarlige og dei skapar nokon halvsjansar før dei etter 20 minutt klarar å komme seg gjennom Viggo forsvaret og setter inn leiinga 0-1. Viggo sler kjapt tilbake og ein langpasning frå Ørjan i bakrommet sender Martin aleine med keeper som setter inn 1-1. Få minutt seinare kjem Martin igjen aleine med keeper, men avslutninga smell i tverrliggaren. Viggo forsett å skape sjansar, og etter ein corner kjem Viggo til fleire skot på mål og Eirik klarar til slutt å sette ballen i nettet til 2-1.

I pausen kjem alle innbyttarane inn, men tar ikkje lenge før alle kjem inn i posisjonane og Viggo forsette å styre kampen. Vi har god kontroll gjennom heile omgangen og Nordre Fjell har berre eit par halvsjansar. Viggo skapar mykje og vi får og 3 mål i andre omgang. Daniel T. setter inn 3-1 etter eit flott soloraid, Ørjan legg på til 4-1 etter flott spel på høgresida. Marius setter inn 5-1 etter nok eit flott angrep med eit kontrollert skot nede i hjørnet. Ein solid avslutning på sesongen for Viggo.