4-0 65 min Martin B
5-0 70 min Daniel T
5-1 75 min
5-2 80 min

Haustver ønskte Morvik velkomne til Viggo stadion denne søndagen. Viggo hadde presset på seg etter at Minde og Lysekloster vann sine kampar laurdag. Viggo starta offensivt og vi pressar Morvik langt bakover tidleg i kampen. Med unntak av ein lang ball i bakrom som Morvik ikkje klarer å få på mål, har Viggo kontroll på alt som skjer i første omgang. Martin starta sitt scoringshow etter om lag 5 minutt. Ein pasning i bakrom som Martin tek med seg og rundar keeper før han setter ballen i det tomme målet og leiing 1-0 til Viggo. 10 minutt seinare kjem reprisen og Martin setter sitt 2. mål for dagen og sitt 50.mål totalt for Viggo. Resten av omgangen er det press mot Morvik sitt mål og Viggo produserar mykje store sjansar, men utruleg nok blir det ikkje fleire mål. Dermed står det 2-0 til pause.

Andre omgang startar som første slutta med solid overtak til Viggo, og vi skapar veldig mykje sjansar også i andre omgang. Martin har dagen og setter inn 2 mål i første halvdel av 2.omgang. Daniel scora midtveis i omgangen dagens finaste etter eit kjemperaid frå venstrekanten som blir skrudd i lengste hjørne. Etter 5-0 kjem Morvik litt inn i kampen og litt slurv frå Viggo gjer at vi får to baklengs slik at det enda 5-2. Med tanke på antall sjansar kunne Viggo lett hatt to sifra antall mål i dag, men vi satsar på betre utteljing neste kamp.