0-1 25 min Roger
0-2 35 min Andreas
0-3 60 min Sjur
0-4 75 min  Daniel

Fleire fråvær før kampen mot Morvik, men dei 14 som stilte var veldig motiverte for at Viggo skulle slå kjapt tilbake etter tapet mot Minde på torsdag. Kampen starta med at begge laga ligge og føle litt på kvarandre. Viggo kjempar etter kvart best og tar over initiativet i kampen. Vi vinner flest duellar over heile bana og Morvik får ikkje til noko spel. Vi er flinke til å spele ballen rundt på kantane og vi kjem til mange fine innlegg. Utteljing får vi først når Daniel tar med seg ballen frå langt inne på eigen banehalvdel og driblar alt av Morvik spelarar på kanten før han spelar igjennom Roger som chippar over keeper til leiing 0-1 til Viggo. Viggo held oppe trykket etter målet og det er fullt fortent når Andreas i sin første kamp for sesongen setter inn 0-2 etter eit flott innlegg frå høgrekanten. Mot slutten av omgangen har vi full kontroll på det som skjer og vi har fleire muligheiter til å auke leiinga.

Etter pause får vi vinden i ansiktet og medvinden gjer at Morvik får flytta litt høgare i bana. Viggo kjempar vidare og vi hindrar dei i å kome til nokon store sjansar, samtidig som vi er flinke til å ta overgangane når desse er der. Etter om lag ein time spelt er Sjur høgt oppe i bana og mottar ein flott pasning frå Daniel. Sjur fintar eit par mann på ræv før han dunkar ballen i lengste hjørnet til 0-3 leiing for Viggo. Etter dette styrer Viggo kampen og eit kvarter før slutt drar Daniel ut på eit nytt raid. Driblar vekk ein tre-fire Morvik spelar før han plassere ballen sikkert bak keeper. Ei flott avslutning av Daniel som spelte ein strålande kamp på kanten i dag.

Viggo har god kontroll resten av kampen som ebbar ut med 0-4 seier for Viggo. Ein kjempeinnsats av heile laget og ein skikkeleg opptur etter den dårlege kampen mot Minde på torsdag.