Daniel T.

0-1 3 min
0-2 30 min
1-2 55 min Anders M.

Torsdagskamp mot Minde på Paradis, og på grunn av ein barnekamp blei avspark utsatt til nærmar 20:15. Minde var mest vakne i starten av kampen og allereide etter 3 minutt kjem Minde sin store spiss igjennom og får lurt ballen inn i målet bak Morten til 1-0 leiing til Minde. Etter det tidlege målet har Minde overtaket den første delen av kampen. Men Viggo kjempar seg tilbake og frå omkring 20 minutt og utover har Viggo overtaket i kampen. Vi skapar etter kvart fleire halv-sjansar, men klarar ikkje å kome til dei store målsjansane. Heller ikkje Minde har mange sjansar, men dei er effektive når dei får sjansen. Etter om lag halvtimen får dei ein nye sjanse og spissen deira dunkar ballen i lengste hjørne til 2-0 leiing.

Dette er og stillinga til pause, og Viggo er veldig motiverte for å heve seg i andre omgang. Vi går på bana og tar over kontrollen på heile kampen. Vi rullar opp fleire strålande angrep og har fleire sjansar til å score. Vi får ei redusering når Anders M. setter eit frispark nydeleg i lengste hjørne. Trass i fleire i stengene klarar vi ikkje å score fleire mål og går på sesongens første tap.