Kristian

1-0 15 min
2-0 85 min
3-0 90 min

Toppkampen på Paradis starta jamt. Begge lag slit med å skape sjansar, men etter kvart tilriv Minde seg initiativet i kampen. Minde er farlege på dødballar og Morten har fleire flotte redningar og utboksingar.
Etter om lag 15 minutt kjem Minde rundt på sin høgrekant og får slått eit hardt lavt innlegg som blir styrt i mål på bakerste stolpe. Minde held oppe presset og Viggo får lite av spelet sitt til å fungere. Mot slutten av omgangen kjem Viggo meir med i spelet og vi har eit par store sjansar til utlikning, men klarar ikkje å få ballen i mål.
I andre omgang er det Viggo som startar best og mesteparten av omgangen styrer Viggo spelet, men vi klarar ikkje å kome til dei store sjansane. Mot slutten flyttar vi opp fleire spelarar og Minde kontrar etter ein corner og når spissen snublar i sine eigne bein bles dommaren frispark til Minde. Frisparket blir satt kontant i mål til 2-0 leiing. På overtid får Minde enda eit frispark og innlegget blir stanga inn til 3-0.
Alt i alt ein jamn kamp der Minde visste seg som  det mest effektive laget og går til topps på tabellen.