6-1 65 min Eirik
7-1 70 min Marius Nesse
8-1 80 min Stian
8-2 85 min

Haustdag med varierande ver var ramma for heimekampen mot vår gode nabo Sk Mann. Viggo vann sidevalet og starta med vinden i ryggen i første omgang. Mann har avspark, men Viggo vinn kjapt ballen og etter 23 sekund setter Roger ballen sikkert i mål bak keeperen til Mann. Ein strålande start for Viggo. Viggo forsetter å presse Mann og vi spelar strålande fotball i starten av kampen. Etter 10 minutter er Eirik frampå og setter inn 2-0 leiing til Viggo. Mann har lite å bidra med og Viggo styrer det aller meste som skjer i første omgang, og vi er veldig gode på cornera. Daniel sler etter 20 minutter på lengste stolpe og Marius stangar inn 3-0 leiing til Viggo. 10 minutt etterpå sler Daniel ein ny corner og Marius styrer ballen inn framfor mål til Eirik som setter sitt andre for dagen og 4-0 til Viggo. 5 minutt seinare sler Daniel nok ein corner og denne gangen er det Ove som stangar ballen i mål og stillinga er 5-0. I tillegg til 5 mål i første omgang har Viggo og mange andre sjansar og vi styrer alt som skjer på bana. Antagligvis årsbeste i første omgang for Viggo.

Vi er bestemte i pausa på at vi skal gå ut å gjere bra andre omgang og, men Mann hevar seg litt i andre omgang og dei får redusering til 5-1 etter eit innkast der Viggo er litt passive. Viggo er derimot ikkje ferdige og vi rullar opp stadige angrep og Eirik er etter 65 minutt frampå og setter inn sitt tredje for dagen. Marius Nesse scorar så sitt andre for dagen på eit langskot, før Stian dunkar inn 8-1. Mot slutten får Mann ei redusering på eit kanontreff frå 40 meter, slik at stillinga blir 8-2 til slutt. Ein god gjennomført kamp av Viggo og veldig bra innsats av alle som er med.