2-2 60 min Daniel T.
2-3 65 min
3-3 75 min Marius N.

Kamp referat:

Toppoppgjer mot Lysekloster på ein varm Juni kveld på Nymark. Vi startar kampen forferdelig og Lysekloster får ballen bak Morten nesten med en gang. Det tar heller ikkje mange minutta før den andre ballen ligger der. Ein forferdelig starta av Viggo og det er lite som stemmer dei første minutta. Vi hevar oss utover omgangen og i løpet  av omgangen skapar vi nok sjansar til å både redusere og utlikne. Lysekloster skapar lite mot slutten av omgangen og det følast ufortent å gå til pause og ligge under 0-2.

Vi startar 2.omgang slik vi startar første omgang og køyrer over Lysekloster. Etter fleire store sjansar får vi endeleg utteljing når Martin setter ballen sikkert i mål etter flott forspel av Ørjan. Få minutt seinare er det Daniel sin tur til å utlikne etter eit flott raid på venstrekanten.

Lysekloster kjem etter dette til ein av få sjansar i starten av 2.omgang og eit kanonskot susar inn i hjørnet til 2-3 leiing til Lysekloster. Viggo forsett å køyre kampen og det er fullt fortent når Marius Nesse utliknar på eit kjempeskot frå 30 meter.

Siste 10 minutta er det mange sletne spelarar på Nymark og kampen bølgar begge vegar. Begge lag har store sjansar til å score sigersmålet, men kampen ebbar ut med 3-3.