4-3 70 min Marcin
4-4 75 min Eirik
5-4 89 min
6-4 91 min

Toppoppgjer på Lysekloster og flotte forhold møtte 2 lag som begge ønskte å vinne denne utruleg viktige kampen.

Viggo får ein kanonstart på kampen når Marcin blir spelt aleine med keeper og han setter ballen heilt nede med stolpen til 0-1 leiing for Viggo. Viggo har og eit par store sjansar rett etter scoringa, men Lysekloster kjem kjapt tilbake og tar over initiativet i kampen ut over første omgang. Dei trillar ballen kjapt og har mykje fine kombinasjonar, og etter 20 minutt kjem utligninga til 1-1. Viggo kjempar vidare og etter 25 minutt dunkar Daniel til frå 30 meter og skotet susar over keeper og inn i nettet til 1-2. Kampen er tett og 10 minutt før pause utliknar Lysekloster igjen. Kampen står å vippar og begge lag har sjanse til å score meir, men stillinga held seg til pause.

Andre omgang startar slik første slutta med to lag som begge prøvar å score fleire mål. Lysekloster viser seg mest effektive og to langskot midtvegs i omgangen gir dei leiinga 4-2. Viggo kjempar seg inn i kampen igjen og Marcin reduserer til 4-3 før Eirik kjempar inn 4-4. Lysekloster er bestemt på at dei vil rykke opp og sender masse folk i angrep. Viggo forsvarar seg bra og har fleire sjansar til å sette inn 4-5 målet, men i staden er det Lysekloster som får utteljing etter 89 minutt. Ei høgt innlegg på bakerste blir stanga i nettet. På overtid får Lysekloster enda 1 mål når Viggo har flytta opp laget. Kampen endar dermed 6-4 og håpet om opprykk forsvant nok ein gong for Viggo. Ein kjempeinnsats av alle som var med for Viggo, når vi møter det klart beste laget vi har møtt heile sesongen.