5-1 65 min Martin B
6-1 72 min Kristian
7-1 78 min Roger
8-1 89 min Kristian

Tørt og overskya på Viggo stadion og eit Viggo lag som bestemte seg frå start for å styre kampen. Viggo går høgt ut og pressar Libido bakover på bana. Medvinden i første omgangen gjer det vanskeleg å spele i bakrommet så fleire av ballane forsvinn bak dødlinja i starten.

Etter om lag 10 minutt får Viggo frispark rett over midten. Sjur sender kanon mot første stolpe. Ballen har ein flott bue og susar rett i nettet til 1-0 leiing. Viggo pressar på vidare og Martin er frampå få minutt seinare å legg på til 2-0. Etter dette er det Viggo som pressar, mens Libido er farlege på dødballar og nokon kjappe overgangar. Viggo har bra kontroll bakover, men etter 25 minutt er Petter uheldig når ballen sprett opp i handa og dommaren bles straffe til Libido. Morten er etter den men ballen susar inn nede i hjørnet til 2-1. Viggo fortsetter og Martin puttar sitt andre for dagen etter 34 minutt. 4-1 kjem etter av Ove kombinerar med Daniel på venstre sida og setter fart mot mål og kan sette  ballen i nærmast hjørne.

Etter pause yppar Libido seg litt i starten når dei får vinden i ryggen. Men Viggo ryddar opp og tar etter kvart over styringa igjen. Martin setter sitt tredje for dagen etter 65 minutter, før Kristian scorar til 6-1 etter 72 min. Roger scorar så 7-1 etter 77 minutt før Kristian avsluttar eit nydeleg angrep til 8-1 rett før slutt. Viggo hadde mange sjansar i løpet av andre omgangen til å score enda fleire, men Libido kom seg og til nokon sjansar og eit skot i tverrliggaren og ei redning på streken hindra dei i redusere meir.

God innsats av eit tent Viggo lag, sjølv om det blir litt uryddig mot slutten.