1-0 42 min
1-1 47 min Daniel T.
1-2 60 min Eirik
1-3 70 min Marcin

Bortekamp mot Libido, der Ørjan og Marius N var fråverande frå siste kamp. Inn kom Olav og Marcin og det var eit sterkt Viggo lag som stilte til kamp. Kampen startar jamt og det er ingen av laga som klarar å få noko overtak på spelet. Viggo skapar ein del sjansar og nærmast kjem Eirik med ei flott heading i tverrliggaren. Libido skapar heller lite sjansar i førsteomgang, men kjem seg rundt på si høgreside før pause og sler eit innlegg som går inn i mål via stanga og Morten. Dermed ligger Viggo under for første gang i sesongen og stillinga står seg til pause.

Etter ein flott peptalk i pausen er det ein motivert Viggo gjeng som går på bana for andre omgang og det tar ikkje mange minutta før vi får tellande resultat. Eit flott angrep endar opp med at Daniel T scorar sitt første offisielle mål for Viggo. Viggo held opp trøkket i minutta som følger og Eirik puttar sitt 2.mål for sesongen og 34. totalt i Viggo karriera omtrent når timen passerast. Dermed 1-2 leiing for Viggo.
Viggo styrer det meste i andre omgang og vi har god kontroll på alt som skjer på bana. 1-3 kjem etter eit skot (eller var det innlegg) frå Marcin nede på høgrekanten. Uansett eit flott mål av Marcin på same bana han debuterte på i mai 2006. Viggo har bra kontroll på slutten av kampen og vi har fleire muligheiter til å auke leiinga enda meir, men kampen endar 1-3.

Den tredje strake seier for sesongen, trass i ein under middels første omgang hevar vi oss kraftig i andre omgang og vinner til slutt fullt fortent.