1-2 30 min Roger
2-2 43 min
2-3 75 min Martin B
2-4 85 min Martin B

Galgen hadde gjort ein kjempejobb med måking av bana og det var fullt spelbare forhold på Krohnsminde. Galgen starta med ei handikap straffe og sjølv om Morten slenger seg rett vei går ballen inn til 1-0 ledelse for Galgen. Viggo sler kjapt tilbake og ein presis frå Stian treffer Marcin på høgrekanten og han sler eit presist innlegg til Martin B, som setter inn sitt første for dagen til 1-1. Martin har og ein stor sjanse etter 25 minutt, når han rundar keeper og setter ballen på mål, men forsvarar stoppar ballen før den går over linja.
Etter ein halvtime sler Marcin ein ny flott pasning og Roger går på eit flott løp og rundar keeper og setter inn ledelse 2-1 for Viggo.
Ti minutter før pause har Galgen eit par farlege gjennomspel, men Morten er vaken og er ute og snappar ballen framfor Galgen spelarane. 5 minutt før pause sler Anders eit knallhardt frispark mot første stolpe og keeper får såvidt slått ballen til corner. På den påfølgande corneren har Daniel eit kjempeskot som kunne auka leiinga.
Like før pause kjem Galgen på nok ei gjennomløping og denne gangen klarar dei å utnytte sjansen til å utligne til 2-2.
2.omgang startar med ein kjempesjanse til Roger etter nok eit flott forspel av Marcin. 5 minutt inn i omgangen får Viggo straffe etter at Martin B blir felt av keeper. Roger går fram og setter ballen i stanga slik at stillinga framleis er 2-2.
2 minutt seinare spelar Martin B gjennom Marius, som kom inn i pause, men keeper til Galgen gjer ei kjemperedning og ballen går ut til corner.
Etter 75 minutt kjem eit kjempeangrep av Viggo. Morten gjer ei flott redning og setter kjapt i gang til Marcin som fører ballen framover høgrekanten før han sler ei kjempepasning til Martin B som tar ned ballen og dunkar inn 3-2 ledelse til Viggo.
5 minutter før slutt ordnar Martin B det meste sjølv når han rundar både forsvar og keeper og setter inn 4-2 som og blir sluttresultat.
Ikkje ein toppkamp av Viggo, men eit fint resultat sjølv om spelet viser at det er rom for forbetring.