0-1 29 min Ørjan
0-2 75 min Eirik
0-3 76 min Ørjan
0-4 82 min Kurt (Straffe)

Kamp mot Nymark om kven som er beste laget på Nymarksanlegget. Nymark startar kampen best og dei første 20 minutta er det Nymark som er klart beste laget. Etter 20 minutt kjem kampen største sjanse når Nymark dunkar ballen i tverrliggaren. Nymark pressar høgt og Viggo er på mellomdistanse. Viggo justerer litt i laget og etter 23 minutt får Ørjan ein halvsjanse når Nymark sin keeper litt på bærtur. Etter 25 minutter snur Kurt spelet på midten og sler ein presis pasning til Anders på venstre og Anders drar av ein mann før han dunker ballen rett mot vinkelen. Keeper til Nymark er god og får slått ballen til corner. Nymark er farlige på overgangar og etter 26 minutter kjem dei til ei farlig avslutning som går like utanfor stolper til Morten.
Etter 29 minutter bryt Viggo fint på midten og Marcin setter fart på framover på bana. Han spelar Ørjan fint aleine med keeper. Ørjan er iskald og chippar ballen over keeperen til 1-0 ledelse for Viggo. Eit par minutt etter kjem Marcin til ein ny sjanse, men skotet går like over mål. Marcin kjempar seg til ein ny sjanse 5 minutter seinare, men denne gangen smeller ballen i tverrliggaren. Resten av omgang styrer Viggo spelet utan å kome til dei heilt store sjansane, men vi har full kontroll og går til pause med 1-0 ledelse.
2.omgang startar med klart overtak til Viggo, og både Roger og Robert kjem innpå i starten av omgangen. Etter 65 minutt kjem Eirik til ein stor sjanse etter eit flott gjennomspel av Kurt, men er litt uheldig med touchen og keeper får avverga. Få minutt sler Ørjan eit flott pasning til Roger som kjem aleine med keeper. Roger vippar ballen fint forbi keeper før han blir meia ned av keeperen. Merkeleg nok dømmer dommaren berre 5-meter etter den situasjonen, istadenfor å gje Roger frispark.
Etter 75 minutt kjem Ørjan seg fint rundt på høgrekanten og sler fint tilbake til Kurt som klinkar til. Keeper avvergar skotet, men Eirik er fint framme på returen og setter inn 2-0 målet. Minuttet etterpå tar Ørjan med seg ballen midt på halvdelen til Nymark før han lobbar elegant over Nymark sin keeper til 3-0.
Etter 82 minutt kjem Marcin seg fint rundt på kanten, før han blir lagt ned innanfor 16-meteren. Kurt tar seg av straffa og setter ballen sikkert ned i hjørnet til 4-0.
Kampen endar med 4-0 til Viggo, etter den beste kampen sålangt iår. Siste timen av kampen styrer vi det meste og vi vinn heilt fortent.