4-4 Jon

5-4 Bobbo (straffe)

5-5

Referat:

Etter at vi stadig har hevet oss utover i sesongen, hadde vi et håp om at vi skulle klare å forbedre 17-4 tapet fra vårsesongen. Selv om det er mange i stallen som sliter med skader og er på ferie, klarte vi å stille et slagkraftig lag. Men kun tre spillere fra våroppgjøret var med denne gangen.

Allerede etter 7 min førte Victor oss opp i ledelsen. Etter dette styrte Vadmyra mye av førsteomgang, men Viggo kjempet godt og hadde god innsats. Spesielt David i mål står en kjempekamp. Til pause står det 1-2, en fortjent ledelse til Vadmyra. Men Viggo kom også til en del sjanser som vi brente. Allerede i første omgang viser det seg at det er liten bane. Tempoet blir høyt, og temperaturen likeså.

I andre omgang begynner vi bra, men Vadmyra scorer det første målet. Bobbo reduserer en gang, før Vadmyre øker til 4-2. Nå viser det seg at denne kampen er en krig. Temperaturen blir enda høyere, og det kan ikke være lett for dommeren når det blir så ampert. Men Viggo viser ihvertfall at vi vil være med på krigen. Først banker Roger en corner inn foran mål. Ballen treffer Eivind i hodet og går i mål. Nå øyner vi håp om å hente det opp igjen. når Jon litt senere banker et frispark i krysset fra midtbanen, er stemningen virkelig oppadstigende.

Litt senere får vi en straffe Bobbo setter sikkert i mål, og nå håper vi på tre poeng. Vadmyra må opp og jage. Vi legger bevisst spissen igjen høyt oppe, og når vi spiller gjennom Bobbo alene med keeper lykkes taktikken. Bobbo slår ballen forbi keeper, som slenger seg og stopper den med hendene midt på deres banehalvdel. Dermed er vi en mann mer de siste minuttene. Vi har egentlig grei kontroll på slutten av kampen, men Vadmyra klarer å krige inn et mål, og dermed ender det 5-5.

Nok et steg i riktig retning. Vi viser at vi nå har fått moral til å kjempe oss tilbake i kamper, noe vi ikke klarte i vårsesongen. dette lover bra for de kommende kampene.