Rune 2
Przemek
Andreas

Referat:

Vi hadde en i utgangspunktet tøff jobb når vi bare var syv spillere som startet kampen i Vadmyra. Det viste seg snart at Vadmyra var et spillende lag, og vi ble liggende lavt for å forsvare oss. Vi lyktes delvis med å dra ned tempoet i kampen, og innimellom fikk vi kjørt noen gode angrep der vi utnyttet det ledige rommet på kampene.

Men det var aldri tvil om at Vadmyra kjørte kampen, og utover i omgangen ble det tungt for oss uten innbyttere. På slutten av førsteomgang fikk Roger problemer med en ankel, og måtte derfor bytte med Jørn, Roger stod i mål resten av kampen. Stillingen var 7-2 ved pause, etter mål av Rune og Andreas.

Til 2. omgang kom Przemek, og vi fikk byttet litt. 2. omgang begynte veldig bra, Vadmyra hadde ingen sjanser, og vi fikk til godt spill. Vi scoret det første målet ved Rune, og øynet et håp om en akseptabel sluttstilling. Utover i omgangen viste det seg at vi ikke hadde mer å gi, og målene begynte å komme imot. Uten en opplagt Roger i mål, ville det uten tvil vært mye mer enn 17-4. Tror ikke noen av Vadmyra-spillerne vil protestere på at Roger var banens beste.

På slutten av omgangen fikk vi et mål til ved pavel Przemek, og konklusjonen ble at neste gang må vi ha flere spillere tilgjengelig.