6-3 88m Thor

6-4 90m Erik

Referat:
Nok en gang stiller vi mannsterke til kamp. Vi har endelig begynt å råde over et større mannskap, og klarer nå å stille med nok reserver til hver kamp.

Kampen begynner veldig famlende fra viggo. Vi er ikke på hugget, slår mange feilpasninger og står generelt litt på hælene. Etter fem min scorer Sotra på et langskudd. Vi tar oss litt sammen etter dette, men det er fremdeles Sotra som er det førende laget. Sotra får spille fotball, og gjør det veldig bra, mens Viggo-spillerne blir løpende litt etter. Sotra klarer allikevel ikke å skape de store sjansene. Etter 20 min øker Sotra til 2-0, men Viggo reduserer like etterpå når Roger krangler inn et mål etter dødball. Et minutt etter øker Sotra til 3-1 og så til 4-1 litt senere. etter dette tar Viggo over, og vi har mange store sjanser til å redusere etter strålende angrepsspill. Dersom vi hadde klart å score på sjansene våre, kunne vi ha gått til pause med uavgjort.

I pausen blir vi enige om at vi må sette presset høyere, vi kan ikke gjøre noe med at ballene er dårlige, og dommeren dømmer som han dømmer.

Andre omgang begynner mye bedre for Viggo. Det gjenspeiler ikke kampbildet når Sotra raskt øker til 6-1. Viggo skaper mange sjanser, blant annet har Vidar skudd i stangen, og noen ganger står vi i veien for hverandre foran mål. Det positive er at vi ikke gir opp, og Erik og Rune går foran med godt eksempel og drar med seg resten av laget for å presse høyt. Dette får vi utbytte for de siste fem minuttene når mål av Roger, Thor og Erik sørger for at det blir spenning på slutten. Vi vinner andre omgang 3-2, men alt i alt en fortjent seier til sotra som var et bedre lag idag.