Start Årets Sesong Sesong Arkiv Nyheter Klubbhistorie Viggohytten Linkar

 

Sk Viggo - Slutt   5-4   (3-0)

 

Laurdag 04.september klokka 15:00
Viggo Stadion

Lagoppstilling:

Przemek
Erik - Helge
Victor - Kristian - Tim
Roger

Innbyttere:

Rune
Bobbo
Eivind

Mål:

1-0 36m Erik
2-0 41m Roger
3-0 44m Victor
3-1 48m
3-2 57m
4-2 61m Erik
4-3 77 m
4-4 80m
5-4 82m Roger

 

Referat:

Kampen begynner helt på det jevne for Viggo. De første minuttene er kampen jevnspilt, men så klarer Slutt å spille seg til noe store sjanser. Først skyter de i tverrligger og ned, og så ti minutter senere smeller en ny ball i tverrligger, og på returen tar en Sluttspiller brasse i tverrligger på nytt. I tillegg står Przemek i mål en solid kamp og redder flere gode avslutninger.
 
Etter ca halvspilt omgang er det Viggo som overtar initiativet. Etter flere store sjanser, klarer Erik å få kranglet inn en 1-0 ledelse. Fem minutter senere dunker Roger et frispark i krysset. Like etter putter Victor et også, og stillingen er 3-0 til pause.
 
Etter pause setter Slutt presset mye høyere. Viggo får strekk i laget, og dette utnytter Slutt på kontringer. De reduserer to ganger før Viggo klarer å sette formasjonen og komme med i kampen igjen. Når vi har fått samlet laget spiller vi mye bedre og Erik øker til 4-2. Spiller bølger frem og tilbake, der begge lag kjører kontringer. przemek fortsetter storspillet, og i motsatt ende bommer vi på sjansene våre. Vi klarer ikke å hindre at Slutt scorer to ganger, og når det gjenstår ti minutter er det uavgjort. Kun to minutter senere avgjør Roger kampen. Han gir oss ledelsen 5-4, og de siste ti minuttene klarer vi å hindre Slutt i å komme til de store sjansene.
 
Dermed kom høstens første seier. Stemningen var selvfølgelig stor etter kampen.


Terminliste 2010
Copyright 2015 www.skviggo.com - webansvarlig: ove@skviggo.com