Mål:
Bobbo x 2

Referat:
For første gang denne sesongen stilte vi med 10 spillere ved kampstart.

Kampen begynte veldig bra bra, og den første halvtimen styrte Viggo kampen. Vi kom til flere store sjanser, blant annet bommet vi alene med keeper og for åpent mål. Slutt kom til noen få halvsjanser, men aldri noe som ble veldig farlig. Etter ca 30 min fikk imedlertid slutt det første målet, og to til fulgte ganske kjapt, vi lå derfor under 3-0 til pause.

I pausen bestemte vi oss for å gå utpå og snu kampen. Isteden fikk vi et kjapt mål imot, og humøret på laget sank litt. Vi prøvde å satse fremover, men klarte ikke å skape noe særlig. Isteden fikk slutt en del overganger som de utnyttet, og etter hvert stod det 9-0 til Slutt. På dette tidspunktet så det svart ut med både fortsettelse av kampen og humøret til Viggo-spillerne.

Men så ble bobbo spilt gjennom alene med keeper. Iskaldt satte han ballen i mål. Dette førte til at Viggo våknet igjen, og de siste minuttene spilte vi bedre og Bobbo reduserte en gang til.