3-1 55m

3-2 80m Erik

4-2 88m

Referat:

Denne kampen er vi mannssterke. Hele fem innbyttere er kanskje litt i meste laget.

Kampen begynner litt nølende, med noen feilpasninger i forsvar der vi skaper sjanser for Morvik. De klarer ikke å utnytte mulighetene, og etter bare noen minutters spill får Victor en ball på venstresiden, og løper ifra det som er av Morvikspillere. Han scorer sikkert alene med keeper. Etter dette bølger det litt frem og tilbake, men det er Morvik som scorer de neste målene. Ved pause er stillingen 2-1.

Etter pause scorer Morvik et mål til, og vi blir tvunget fremover på banen. Vi setter presset høyt, og det fungerer ganske bra. Etter å ha presset en stund krangler erik inn en redusering til 3-2. nå kjører vi på for å få utligningen, men klarer ikke å score flere mål. To minutt før slutt scorer Morvik på en kontring, og fastsetter sluttresultatet til 4-2