7-6 84 min

7-7 89 min Przemek (straffe)

8-7 90 min

Referat:

Første omgang mot Meyermarken er årsbeste for Viggo i år. Vi tar ledelsen ved Erik etter 4 min. Meyermarken får to mål etter vel 10 min, det første på et hardt frispark som endrer retning i en spiller rett før mål. Etter dette dominerer Viggo kampen. Det som er av sjanser til Meyermarken redder Tryggve glimrende. Antonio utligner med et langskudd etter 21 min. Senere presser Roger en av forsvarerne til å lage selvmål, før Antonio og Erik scorer på hvert sitt langskudd.

Etter pause øker Antonio ledelsen med sitt tredje mål for kampen. Etter dette kommer en svart periode for Viggo. Meyermarken reduserer to ganger rett etterpå. Vi mister helt initiativet i kampen, og når det er 10 min igjen har Meyermarken utlignet. At meyermarken ikke leder på dette tidspunktet kan vi takke en meget god Tryggve i mål for. Både Eivind og Jon redder baller på streken, og Meyermarken har en avslutning som muligens er inne, men dommer får det ikke med seg.

Med seks minutt igjen å spille tar Meyermarken ledelsen 7-6. Viggo prøver å utligne, men vi klarer ikke å komme til de store sjansene. Med et minutt igjen å spille får vi en billig straffe som Przemek setter sikkert i mål. Dessverre klarer Meyermarken å krangle inn et mål etter en corner i siste spilleminutt.

Alt i alt viser vi fremdeles fremgang, og det lover godt for høstsesongen.