Start Årets Sesong Sesong Arkiv Nyheter Klubbhistorie Viggohytten Linkar

 

Loddefjord - Sk Viggo   4-6  (1-2)

 

Laurdag 12.juni klokka 15:00
Alvøen Idrettspark

Lagoppstilling:
Tryggve
Martin P - Przemek
Erik - Bjarte - Vidar
Roger

Innbyttere:
Simen
Bobbo
Robert

Mål:
1-0 10m (Selvmål)
1-1 14m Bjarte
1-2 25m Simen
1-3 47m Vidar
2-3 58m
3-3 65m (Selvmål)
3-4 76m Roger
3-5 83m Bobbo (straffe)
3-6 85m Vidar
4-6 89m

Kampfakta:
Kampen begynner bra fra Viggo sin side. Hele laget ligger godt i posisjonene sine, og vi presser godt sammen som et lag. Vi skaper noen gode sjanser uten å få uttelling, og Loddefjord klarer ikke å skape det helt store. Etter ti min får Loddefjord corner, og Bjarte er så uheldig at klareringen går i eget mål.
 
Etter målet fortsetter vi å spille vårt eget spill, og etter et langt angrep med mange sjanser utligner Bjarte. Etter dette har vi full kontroll på Loddefjord og skaper mange store sjanser, men klarer ikke å score før Simen blir spilt gjennom av Roger etter 25m.
 
To minuttter etter pause får Vidar vende opp midt foran mål, og plasserer et knallhardt skudd borte med stangen. Utagbart for keeper. Ca 10 min ut i andre omgang får Loddefjord en spiller utvist etter at han sparker i Bjarte mens han ligger nede. Etter utvisningen fikk Loddefjord full tenning, og utnyttet dette veldig bra spillemessig. Viggo derimot sluttet å holde posisjonene og spilt litt hodeløst ved at Loddefjord fikk mye rom og vi solgte oss høyt oppe på banen.
 
I løpet av kvarter klarte Loddefjord å utligne ledelsen. Det siste målet var nok et selvmål etter dødball. Loddefjord slo gode dødballer hardt inn foran mål, og Martin var så uheldig at han styrte en av dem i mål. I tillegg til de to målene, brente Loddefjord en straffe.
 
Etter utligningen klarte vi å ta oss sammen og kontrollerte kampen inn. Iløpet av ti min scorte Roger, Bobbo og Vidar. Vidar fikk forøvrig gult kort for provoserende scoringsdans etter sin scoring.
 
Helt på slutten får Loddefjord et frispark rett utenfor vår 8 meter, og den setter de knallhardt i mål.
 
Alt i alt en god kamp av Viggo, men den ødelegges litt av en dårlig periode midt i andre omgang.


Terminliste 2010
Copyright 2015 www.skviggo.com - webansvarlig: ove@skviggo.com