2-6 - 70 min - Eirik
2-7 - 75 min - Marcin
3-7 - 85 min - Hasund Hund

Kampfakta:
Bortekamp på heimebane for Viggo mot våre hyggeleg motstandarar i Hasund Hund. Før kampen fokuserar vi at vi ikkje må undervurdere motstandaren og unngå at vi får mål imot tidleg.
 Vi startar kampen bra og vi styrer mykje av spelet i starten. Vi skapar eit par farlige sjansar i starten utan at vi klarer å putte ballen i mål. Etter omlag 20 minutter bryt Hasund eit angrep når Viggo er på veg ut av forsvar og sler ei presis pasning i bakrommet. Der er Hasund sin høgre kant på eit flott løp av han setter ballen utakbart bak Morten.
Vi hevar oss etter målet imot og tar over kontrollen i kampen. Vi skapar fleire sjansar og etter omlag halvtimen får Ørjan endelig putta inn utligninga. Etter dette forsetter vi å køyre kampen og vi får fleire cornera. Og etter ein av desse kjem ballen ut til seksten meteren der Kurt fyrer av ein kanon som susa inn i målet til 2-1 ledelse til Viggo. Vi helde opp presset og etter ein ny corner legger Martin B inn til Ørjan som enkelt setter inn 3-1 ledelse til Viggo. Rett før pause sler Paulsen ein flott pasning til Martin B som drar seg forbi eit par forsvarar og setter ballen sikkert bak keeperen til Hasund Hund. Eit strålande mål av unge Brandtun. Etter dette skal vi holde ut til pause men rett før pause er det kommunikasjonssvikt i dei bakre rekker og Hasund får redusert til 4-2.
Andre omgang startar med klart overtak til Viggo og vi klarar å putte inn tre mål i løpet av andre omgang. Med litt meir effektivitet hadde vi putta minst det dobbelte og kanskje de tredobbelte, men det blir berre 3 framover i andre omgang. Når vi klarar å unngå baklengs til det gjenstår berre eit par minutt, endra kampen med ein velfortent 7-3 seier for Viggo. Ein kamp der vi skapar enormt med sjansar og har full kontroll på det meste som skjer den siste timen.