7-2 80m Roger

8-2 87m Kent-Ove

8-3 90m

Referat:

Allerede før kampen var det spenning i Viggo-leiren.  Flere spillere måtte melde avbud før kamp, og Vidar måtte jobbe helt til kampstart. Allikevel klarte vi å skrape sammen et solid mannskap. Kent-Ove fikk innvilget spilletillatelse på 7er-laget igjen, noe som skulle vise seg å være viktig utover kampen.

Kampen begynte på verst tenkelig måte, med to kjappe mål til Fyllingen. Den ene på corner hvor hele vårt lag stormer i angrep fordi ingen har fått med seg at det er corner. Det som skiller denne kampen fra de andre, er at vi nå klarer å holde på formasjonen, og beholder motivasjonen selv om vi ligger under.

Etter 7m reduserer Przemek, og man kan se at hele laget er overbevist om at denne kampen skal vi klare å vinne. Utover kampen spiller vi disiplinert, og er veldig flink til å avslutte angrepene. Etter en utligning av Erik står det 2-2 til pause. I pausen blir vi enige om å fortsette på samme måte, og det betaler seg utover i omgangen. Etter tre mål av Kent-Ove, (tror han aldri har scoret før), en suser i krysset fra Erik og en herlig volley fra Roger endte det 8-3 til Viggo.

Vil spesielt fremheve forsvaret som fungerte mye bedre enn tidligere i år.