7-4

8-4

9-4

Referat:

Når kampen skal begynne oppdager vi at keeperhanskene ligger igjen på Nymark. Jørn må derfor stå en hel omgang uten hansker. Allikevel begynner kampen godt for oss. Spillemessig er vi overlegne, men vi får ikke uttelling på sjansene. Vi tar ledelsen tre ganger ved Erik, Andreas og Helge, men Fyllingen utligner hver gang.

I andre omgang er det fyllingen som tar ledelsen, men Simen krangler inn et utligningsmål ikke lenge etter. Det er fyllingen som er best etter pause, og de tar snart ledelsen igjen. Midtveis i omgangen blir Erik skadet, og vi merker at løpskapasiteten hans forsvinner. Vi klarer fremdeles å skaffe oss noen gode sjanser, men scorer ikke på noe. Til slutt blir det 9-4 til Fyllingen.