7-6 75m

8-6 85m

8-7 88m Roger

Referat:

Selv om Digg scorer først begynner vi kampen godt. Det er fortjent når Erik utligner, og rett etterpå har han muligheten til å gi oss ledelsen når Roger spiller ham fri med et frekt hælspark. Vi har flere gode sjanser til å ta ledelsen, dessverre er keeperen deres litt for kjapt ute hver gang. Ca midtveis i omgangen får vi en dødperiode. Det utnytter Digg og etter 28 m er det 4-1. Vi begynner å henge litt med hodet og presset blir for slapt og lavt.

Når Rune header inn et langt kast fra Roger løfter vi oss litt igjen. Vi setter presset høyere, og tvinger dem til å gjøre feil. Digg scorer på de sjansene de har i første omgang. Selv om vi scorer 5-3 ved Roger og 6-4 ved Rune.

Etter pause kjører vi kampen første halvdel. Roger reduserer til 6-5  i første minutt av andre omgang. Midtveis i andre omgang jevner spillet seg ut, og nå blir det sjanser for begge lag. Digg setter ikke alle sjansene sine lenger, og de har til og med et skudd i tverrligger ned som blir dømt ut, men egentlig skal være mål.

Etter 72m utligner Rune etter nok et langt kast fra Robert. Like etter tar dessverre Digg ledelsen igjen. Rett før har Roger blitt klippet ned på vei gjennom. Noe som medførte at kampreferenten fikk beskjed om å holde kjeft av dommer.

På stillingen 7-6 skyter en Digg-spiller i hånden på Robert. Robert har ikke sjangs til å ta vekk hånden, men dommer dømmer straffe allikevel. Skandale. Men en opplagt Jørn redder straffen og beholder spenningen i kampen. Vi presser på for å få utligning, men det er Digg som utnytter at vi er for ivrige fremover. Med fem minutt igjen øker de til 8-6. Vi gir ikke opp, og Roger reduserer til 8-7 med to minutt igjen.